Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk167g45kcal1g8.9g0.3g2.3g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Soijapapu, keitetty, suolaton 251g447kcal40.5g17.8g20g17.7g
Linssi, punainen, Go Green84g271kcal20g40.9g0.8g10g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.3g3.5kcal0.3g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.3g56kcal0g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g1669kcal124.6g140.2g55g61.6g
Valittu annoskoko553g835kcal62.3g70.1g27.5g30.8g
Annoskoko puolitettuna276g417kcal31.2g35.1g13.8g15.4g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074