Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g227kcal19g0g17g0g
Porkkanaraaste 200g92g25kcal0.5g4.9g0.2g2.3g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g5.6g37kcal0g0g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.5kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Kananmuna kuorineen punnittu61g77kcal6.7g0.2g5.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)69g59kcal0.7g2.4g4.9g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g39g152kcal11.3g0.8g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.6g0.5g1.6g
Tomaattimurska 111g33kcal0.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1105g1548kcal88g95g87.6g13g
Valittu annoskoko553g774kcal44g47.5g43.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna276g387kcal22g23.8g21.9g3.3g
Arvot/100g100g140kcal8g8.6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260