Uunilohi kermainen

Mausta lohifileet uunivuoassa, lisää silputtu tilli ja kipparikerma.

Paista uunissa 200 asteessa noin 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3604g7039kcal673.6g0g486.5g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g1502g1652kcal34.5g60.1g150.2g0g
Tilli, tuore 360g108kcal13.3g3.2g2.9g7.6g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g18g31kcal1.4g5.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g17659kcal1445.6g138.2g1279.4g15.2g
Valittu annoskoko5520g8830kcal722.8g69.1g639.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna2760g4415kcal361.4g34.6g319.9g3.8g
Arvot/100g100g160kcal13.1g1.3g11.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150676