Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3506g633kcal19.6g87.7g14g24.5g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g281g337kcal7g16.8g25.2g4.2g
Ruokakerma Valio 4% K&P1002g601kcal10g45.1g40.1g6g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g150g518kcal16.5g103.7g3.6g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g4622kcal131.8g580.8g168.8g101.6g
Valittu annoskoko5520g2311kcal65.9g290.4g84.4g50.8g
Annoskoko puolitettuna2760g1156kcal33g145.2g42.2g25.4g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810