Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1918g405kcal23g65.2g3.8g40.3g
Sipuli (kuorittu)623g168kcal8.1g29.9g1.2g10.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g799g224kcal4.8g47.5g1.6g20g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g192g537kcal34.5g1g44.1g0g
Siirappi 96g289kcal0.1g71.1g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g166g532kcal18.3g104.7g3.3g19.1g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 927g1191kcal192.3g0g46.3g0g
Voi 128g928kcal1.5g0.5g103.9g0g
Vesi639g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g8547kcal565.2g639.8g408.4g180g
Valittu annoskoko5520g4274kcal282.6g319.9g204.2g90g
Annoskoko puolitettuna2760g2137kcal141.3g160g102.1g45g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970