Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g4009g1403kcal64.1g276.6g4g56.1g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g802g2405kcal208.5g0g176.4g0g
Oliiviöljy 108g957kcal0g0g108.2g0g
Sipuli (kuorittu)441g119kcal5.7g21.2g0.9g7.5g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Basilika, tuore 16g4.3kcal0.5g0.2g0.1g0.3g
Oregano, kuivattu 32g98kcal3.5g6.9g3.3g13.7g
Mustapippuri 16g45kcal1.7g6.1g0.5g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g10272kcal583.2g653.4g588g167.6g
Valittu annoskoko5520g5136kcal291.6g326.7g294g83.8g
Annoskoko puolitettuna2760g2568kcal145.8g163.4g147g41.9g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341213