Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2000g2122kcal79.8g387.6g17.8g34.8g
Hk, sininen lenkki 580g2320g5336kcal232g146.2g417.6g4.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1000g350kcal28g47g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g15724kcal684.8g1180.8g891.6g85.6g
Valittu annoskoko5520g7862kcal342.4g590.4g445.8g42.8g
Annoskoko puolitettuna2760g3931kcal171.2g295.2g222.9g21.4g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876