Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1665g1332kcal25g111.6g83.3g0g
Munakoiso 1332g298kcal6.7g41.3g2.7g33.3g
Kesäkurpitsa zucchini 1665g301kcal9.3g41.6g6.7g11.7g
Broccoli 200 g666g140kcal22g12.7g3.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 23g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g8.3g0.2kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 70g16kcal1g1.2g0.4g1.7g
Parmesaani (Joku), annos 30g40g154kcal9.6g0g13.2g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)50g360kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g5200kcal147.4g416.8g299.4g93.4g
Valittu annoskoko5520g2600kcal73.7g208.4g149.7g46.7g
Annoskoko puolitettuna2760g1300kcal36.9g104.2g74.9g23.4g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378