Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 800g5805kcal9.5g3.2g650.6g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g1000g5602kcal80g370.1g420.2g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g2001g6803kcal50g1660.6g10g40g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 48g178kcal8.9g5.3g10.4g14.6g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.3g0g0.2g
Sokeri 680g2761kcal0g679.6g0g0g
Siirappi 560g1689kcal0.6g415.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 400g571kcal50g1.2g41g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g46922kcal401.2g6292.8g2264.4g109.6g
Valittu annoskoko5520g23461kcal200.6g3146.4g1132.2g54.8g
Annoskoko puolitettuna2760g11731kcal100.3g1573.2g566.1g27.4g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785