Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 4994g4345kcal52.9g913.9g20g89.9g
Voi 186g1353kcal2.2g0.7g151.6g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g133g485kcal4.7g106g4.7g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g100g311kcal11g59.9g7g28g
Sokeri 107g432kcal0g106.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11040g13851kcal141.6g2373.8g366.6g235.8g
Valittu annoskoko5520g6926kcal70.8g1186.9g183.3g117.9g
Annoskoko puolitettuna2760g3463kcal35.4g593.5g91.7g59g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461905