TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3377g686kcal20.3g128.3g10.1g47.3g
Paprika punainen 1126g330kcal10.6g50.7g4.5g21.4g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Rypsiöljy 91g806kcal0g0g91.2g0g
Lihaliemi laimennettu 901g170kcal0g27g5.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11052g4051kcal66.8g422.2g222.8g139.2g
Valittu annoskoko5526g2026kcal33.4g211.1g111.4g69.6g
Annoskoko puolitettuna2763g1013kcal16.7g105.6g55.7g34.8g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=347099