Minestronekeitto Glorian ruoka & viini -lehteä mukaillen

Aloita edellisenä iltana laittamalla pavut likoon kylmään veteen.

Seuraavana päivänä kaada vesi pois.

Kuumenna öljy kattilassa, lisää pilkotut kasvikset.

Anna hautua n. 10 min koko ajan sekoittaen.

Lisää pavut, sienet ja tomaattimurska, vettä tai liha- tai kasvislientä sen verran että ainekset peittyvät.

Anna porista 1-1,5 tuntia.

Lopuksi lisää tortellinit, keittele vielä 10 min eli kunnes tortellinit ovat kypsiä.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja yrttimausteilla.

Halutessasi voit ripotella annoksen päälle vielä parmesaanijuustoa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 553 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu ruskea/valkoinen 50g153kcal11.1g19.7g0.7g10.8g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.2kcal0.1g1.3g0g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka30g3.3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa, tuore60g10kcal0.4g1.5g0.2g0.4g
Munakoiso 60g13kcal0.3g1.9g0.1g1.5g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g74g26kcal0.7g5g0.4g1g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 2.2g6.4kcal0.2g0.3g0.5g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tortellini grandi (Barilla), annos 60g20g80kcal2.9g9.5g3.4g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1106g774kcal33g82g28.8g32.8g
Valittu annoskoko553g387kcal16.5g41g14.4g16.4g
Annoskoko puolitettuna277g193kcal8.3g20.5g7.2g8.2g
Arvot/100g100g70kcal3g7.4g2.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89692