Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)263g84kcal7.9g12.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl44g395kcal0g0g43.9g0g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g132g441kcal21.3g65.8g10g17.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 97g294kcal8.4g53.5g1.8g13.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 14g46kcal4.1g1g2.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1106g2520kcal83.4g265.4g117.2g71.4g
Valittu annoskoko553g1260kcal41.7g132.7g58.6g35.7g
Annoskoko puolitettuna277g630kcal20.9g66.4g29.3g17.9g
Arvot/100g100g228kcal7.5g24g10.6g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528