Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g102g176kcal20.4g0g10.2g0g
Punajuuri 146g56kcal1.5g10.1g0.3g3.6g
Sipuli 16g4.9kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 29g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Porkkana 44g14kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Ohrasuurimo 25g80kcal2g15.7g0.5g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 58g20kcal1.8g2.9g0.1g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 37g60kcal1g1g5.5g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.6g4.5kcal0.2g0.3g0.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.9g1.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1106g847kcal55.6g69g34.2g14.2g
Valittu annoskoko553g423kcal27.8g34.5g17.1g7.1g
Annoskoko puolitettuna277g212kcal13.9g17.3g8.6g3.6g
Arvot/100g100g77kcal5g6.2g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363