Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g150g255kcal24g0.8g18g0g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 71g35kcal0.8g6.8g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.8g9kcal0.5g0.1g0.8g0g
Aromisuola (5g)3.8g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g94g103kcal2.2g3.8g9.4g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g34g128kcal0.3g31.1g0.2g0g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.5g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g1090kcal56.4g88.6g58g2.8g
Valittu annoskoko554g545kcal28.2g44.3g29g1.4g
Annoskoko puolitettuna277g273kcal14.1g22.2g14.5g0.7g
Arvot/100g100g98kcal5.1g8g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857