Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 394g71kcal2.2g9.8g1.6g2.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)141g28kcal0.8g4.9g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.6g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Timjami 1.1g3.2kcal0.1g0.3g0.1g0.4g
Mustapippuri, annos 1g1.1g2.6kcal0.1g0.4g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g11g11kcal0.1g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1107g314kcal6.8g35g13.2g6.4g
Valittu annoskoko553g157kcal3.4g17.5g6.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna277g79kcal1.7g8.8g3.3g1.6g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.2g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181