Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1020g299kcal9.6g45.9g4.1g19.4g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g420g1449kcal88.2g264.6g4.2g67.2g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g162g1432kcal0g0g162g0g
Sieni tatti, hapero 1800g498kcal32.9g52.2g9g34.2g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g180g533kcal11.9g104.4g6.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1200g1920kcal32.4g32.4g180g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g420g1652kcal134.4g0g121.8g0g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11064g15764kcal627g1030.6g977g252.8g
Valittu annoskoko5532g7882kcal313.5g515.3g488.5g126.4g
Annoskoko puolitettuna2766g3941kcal156.8g257.7g244.3g63.2g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144