Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3200g675kcal38.4g108.8g6.4g67.2g
Porkkanaraaste 200g1600g432kcal9.6g84.8g3.2g40g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g240g242kcal0g50.4g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever480g3245kcal4.8g5.8g355.2g0g
Mustapippuri 1.6g4.5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11069g9198kcal106g500.8g729.8g215.2g
Valittu annoskoko5534g4599kcal53g250.4g364.9g107.6g
Annoskoko puolitettuna2767g2300kcal26.5g125.2g182.5g53.8g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007