Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 439g627kcal54.9g1.3g45g0g
Sokeri 339g1377kcal0g339g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl333g2994kcal0g0g332.7g0g
Omena, keskikokoinen 200g2662g905kcal5.3g189g8g47.9g
Vehnäjauho puolikarkea 519g1781kcal52.9g363.3g6.2g18.2g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Maito, Kevyt799g367kcal25.6g38.3g12g0g
Leseseos (3 viljan)266g679kcal44.2g90.5g16.2g79.8g
Sokeri 113g459kcal0g113g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g47g170kcal1.6g37.1g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11072g18787kcal371g2358g843.4g292g
Valittu annoskoko5536g9394kcal185.5g1179g421.7g146g
Annoskoko puolitettuna2768g4697kcal92.8g589.5g210.9g73g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109