Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 2006g2128kcal80g388.7g17.9g34.9g
Hk, sininen lenkki 580g2327g5352kcal232.7g146.6g418.8g4.7g
Sipuli (kuorittu)201g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka1003g351kcal28.1g47.1g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11072g15770kcal686.8g1184g894.2g86g
Valittu annoskoko5536g7885kcal343.4g592g447.1g43g
Annoskoko puolitettuna2768g3943kcal171.7g296g223.6g21.5g
Arvot/100g100g142kcal6.2g10.7g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876