Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g141g49kcal1.4g9.1g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka28g7.6kcal0.5g1.2g0.1g0.7g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g28g98kcal3.7g19.5g0.5g0.9g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.7g10kcal0.4g0.4g0.7g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g37g10kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1109g444kcal13.4g68.2g12.8g6.2g
Valittu annoskoko555g222kcal6.7g34.1g6.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna277g111kcal3.4g17.1g3.2g1.6g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625