Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Merilohifile, norja438g726kcal73.1g0g48.1g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g109g164kcal3.3g4.9g15.3g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g1899kcal152.8g9.8g140g0g
Valittu annoskoko555g949kcal76.4g4.9g70g0g
Annoskoko puolitettuna277g475kcal38.2g2.5g35g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497