Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium1002g180kcal10g30.1g2g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)2004g1302kcal64.1g96.2g70.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 501g1528kcal17.5g21g150.3g2.5g
Katkarapu 1002g685kcal144.7g0g11g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 1002g3412kcal265.5g0g257.5g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g30g104kcal3g22.8g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11080g14422kcal1009.6g340.2g983.4g5g
Valittu annoskoko5540g7211kcal504.8g170.1g491.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna2770g3606kcal252.4g85.1g245.9g1.3g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040