Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Oliiviöljy 140g1238kcal0g0g140g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Herne 1000g689kcal50.6g93.6g4g31g
Kuohukerma,valio,2dl1000g3400kcal20g30g350g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton100g21kcal0.3g1.6g0g0.1g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g750g2100kcal120g7.5g172.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11080g15731kcal408.6g380.8g1350.4g100.8g
Valittu annoskoko5540g7865kcal204.3g190.4g675.2g50.4g
Annoskoko puolitettuna2770g3933kcal102.2g95.2g337.6g25.2g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368327