Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 468g3394kcal5.6g1.9g380.4g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl936g3181kcal131g524g62.7g102.9g
Sokeri 398g1614kcal0g397.3g0g0g
Mansikka 2339g1088kcal11.7g196.5g4.7g44.4g
Raparperi 1404g473kcal9.7g77.2g1.4g19.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g19501kcal316g2393.8g898.4g333.8g
Valittu annoskoko5544g9750kcal158g1196.9g449.2g166.9g
Annoskoko puolitettuna2772g4875kcal79g598.5g224.6g83.5g
Arvot/100g100g176kcal2.8g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126557