BroitsuCuisinekastike vhh

Käytä öljy osissa.

Kuullota hienonnetut sipulit.

Siirrä pataan/kattilaan.

Ruskista kahdessa osassa broilerin palat/suikaleet.

Siirrä pataan.

Lisää vesi pannulle, kiehauta ja kaada pataan.

Lisää pataan Creme Bonjour Cuisine, oman maun mukaista.

Vähän viispippuria.

Hauduta kuumaksi.

Suolaa en ole itse lisännyt.

Hyvää höyrytetyn parsa-kukkakaalin tai muusin kanssa.

Vitamiinilisäksi tuoreena paprikaa, tomaattia, kurkkua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pimpinella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl84g756kcal0g0g84g0g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g672g181kcal8.7g32.3g1.3g11.4g
Broilerin nahaton rintafilee2800g2884kcal646.8g0g42g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1400g1820kcal42g28g182g0g
Vesi, vesijohtovesi 560g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g11343kcal1399.4g129.8g619g24g
Valittu annoskoko5544g5672kcal699.7g64.9g309.5g12g
Annoskoko puolitettuna2772g2836kcal349.9g32.5g154.8g6g
Arvot/100g100g102kcal12.6g1.2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167517