Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa3608g613kcal14.4g90.2g21.6g25.3g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%1203g3007kcal180.4g37.3g240.5g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g132g388kcal11.9g22.5g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g8340kcal429g357.8g582.2g71g
Valittu annoskoko5544g4170kcal214.5g178.9g291.1g35.5g
Annoskoko puolitettuna2772g2085kcal107.3g89.5g145.6g17.8g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175