Kar-pata

Ota paistipussi (0-3 kg) ja aloita täyttäminen raa'alla lihalla.

Ripottele päälle merisuolaa ja halutessasi pippuria.

Pilko juurekset isoiksi paloiksi (2*2cm) ja lisää lihan päälle.

Lisää loput ainekset: valutetut pavut, hillosipulit ja yhteen sekoitettu tomaattipyre ja oliiviöljy.

Sulje pussi ja tee pieni reikä päälle.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Alkuperäinen ohje sisälsi karjalanpaistilihoja, mutta niitä ei ollut meidän kaupassa, joten varioin :D .

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan sisäfilee marinoitu (Hk), annos 150g2355g2826kcal400.3g37.7g115.4g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g929g697kcal51.1g111.4g4.6g0g
Hillosipulisäilyke 245g119kcal2.9g23.3g0.5g3.9g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g245g182kcal11g31.6g0.5g0g
Porkkana 456g149kcal2.8g25.3g0.9g11.6g
Lanttu 701g202kcal7g32.2g2.1g12.6g
Valkosipuli 105g114kcal8.3g17.1g0.6g2.2g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Rypsiöljy 158g1395kcal0g0g157.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g11555kcal976g590.8g566g72.6g
Valittu annoskoko5544g5778kcal488g295.4g283g36.3g
Annoskoko puolitettuna2772g2889kcal244g147.7g141.5g18.2g
Arvot/100g100g104kcal8.8g5.3g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182457