Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g3600g6250kcal241.2g1170g50.4g108g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g144g310kcal19.9g31g12g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g1800g3888kcal444.6g0g234g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g20894kcal1411.4g2402g592.8g216g
Valittu annoskoko5544g10447kcal705.7g1201g296.4g108g
Annoskoko puolitettuna2772g5224kcal352.9g600.5g148.2g54g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943