Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 910g3124kcal92.8g637.3g10.9g31.9g
Leivinjauhe 47g82kcal2.4g17.6g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g37g149kcal0g37g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g210g1534kcal2.1g2.1g168.1g0g
Maito, Kevyt700g322kcal22.4g33.6g10.5g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl770g1001kcal100.9g2.3g63.9g0g
Sokeri 595g2416kcal0g594.7g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g140g532kcal0.6g128.9g2g0g
Korppujauho 33g120kcal3.4g24.5g0.3g1.7g
Omena, keskikokoinen 200g2101g714kcal4.2g149.2g6.3g37.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g19989kcal457.6g3254.4g524g143.2g
Valittu annoskoko5544g9995kcal228.8g1627.2g262g71.6g
Annoskoko puolitettuna2772g4997kcal114.4g813.6g131g35.8g
Arvot/100g100g180kcal4.1g29.4g4.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271068