Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g2259g678kcal22.6g90.4g6.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g904g253kcal5.4g53.8g1.8g22.6g
Sipuli (kuorittu)904g244kcal11.7g43.4g1.8g15.4g
Valkosipuli 316g343kcal25g51.6g1.9g6.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 122g1079kcal0g0g122g0g
Flora culinesse136g1003kcal0g0g111.2g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g904g813kcal9g54.2g63.3g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g8825kcal147.4g586.8g617.6g103.6g
Valittu annoskoko5544g4413kcal73.7g293.4g308.8g51.8g
Annoskoko puolitettuna2772g2206kcal36.9g146.7g154.4g25.9g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026