Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty2028g1379kcal30.4g298.2g4.1g16.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g586g164kcal3.5g34.9g1.2g14.6g
Palsternakka 1127g717kcal5.6g133g4.5g50.7g
Kesäkurpitsa zucchini 1127g203kcal6.3g28.2g4.5g7.9g
Sipuli (kuorittu)270g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Vehnäjauho puolikarkea 90g309kcal9.2g63.1g1.1g3.2g
Kananmuna kuorineen punnittu270g341kcal29.7g0.8g24.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g406kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11088g7185kcal176.4g1142.4g170.6g194.4g
Valittu annoskoko5544g3592kcal88.2g571.2g85.3g97.2g
Annoskoko puolitettuna2772g1796kcal44.1g285.6g42.7g48.6g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641