Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)600g2082kcal126g6g174g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]400g1320kcal108g0g96g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g1560g530kcal21.8g93.6g7.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11096g17281kcal818g2089.8g593.6g97.8g
Valittu annoskoko5548g8641kcal409g1044.9g296.8g48.9g
Annoskoko puolitettuna2774g4320kcal204.5g522.5g148.4g24.5g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744