Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%333g462kcal63.2g0g23.3g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 92g127kcal11.4g0.3g9g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Jauhelihamauste, annos 15g6.2g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.4g0.5g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g1238kcal151.4g10.2g66g3.4g
Valittu annoskoko555g619kcal75.7g5.1g33g1.7g
Annoskoko puolitettuna278g310kcal37.9g2.6g16.5g0.9g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684