Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g225g189kcal2.5g41.2g0.9g4g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g75g459kcal15.8g5.2g41.8g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g25g100kcal5g13g3g8g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g6.3g18kcal0g0.8g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g13g0.1kcal0g12.4g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti8.8g44kcal2.2g2.9g2.5g2.5g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g21g114kcal1g11.1g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g2261kcal88g178.8g138.2g29g
Valittu annoskoko555g1131kcal44g89.4g69.1g14.5g
Annoskoko puolitettuna278g565kcal22g44.7g34.6g7.3g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520