Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 125g180kcal20g0g11.1g0g
Tomaatti, tuore209g42kcal1.3g7.9g0.6g2.9g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g167g38kcal2.3g5.7g0.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 52g145kcal1g1.6g14.6g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g848kcal49.2g30.4g58.2g5.8g
Valittu annoskoko555g424kcal24.6g15.2g29.1g2.9g
Annoskoko puolitettuna278g212kcal12.3g7.6g14.6g1.5g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454