Kana-perunasoselaatikko

Kuori perunat ja keitä kypsiksi.

Tee muussi ja lisää maito, voi ja tarvittaessa vielä vähän perunoiden keitinvettä.

Paista kanasuikaleet pannulla ilman rasvaa, käristä kanan jälkeen sipuli - älä lisää rasvaa.

Sekoita yhteen sipuli, kana ja perunamuussi.

Mausta - itse lisään mm. muskottipähkinää sekä esim.

basilikaa, oreganoa tai timjamia.

Lisää suolaa tarvittaessa.

Laita seos uunivuokaan, painele haarukalla laatikon pintaan kuvioita ja lisää vielä halutessasi muutama voinokare päälle (ei laskettu reseptiin).

Paista 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Mclari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistisuikaleet marinadissa135g209kcal21.6g1.3g13.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 300g228kcal5.6g46.5g0.6g3g
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g6g33kcal0.1g0.1g3.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen60g20kcal2g2.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g1010kcal60g106.8g35.6g7.8g
Valittu annoskoko555g505kcal30g53.4g17.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna278g253kcal15g26.7g8.9g2g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9.6g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=122032