Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g31g106kcal4.4g0g9.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.3g19.5g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Veripalttu (Tapola), annos 200g100g229kcal11g17g16g0g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g864kcal35.8g75.8g51.8g3.8g
Valittu annoskoko555g432kcal17.9g37.9g25.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna278g216kcal9g19g13g1g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337