Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell100g110kcal23g0g2.1g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g113g19kcal2.1g2.4g0.2g0g
Parsakaali pakaste Rainbow113g23kcal3.4g2.3g0g2.8g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%63g81kcal1.9g1.3g8.1g0.1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)50g83kcal1.5g2g7.5g0g
Oliiviöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g38g131kcal10.5g0.8g9.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1110g1014kcal86.8g24.8g64.8g8.4g
Valittu annoskoko555g507kcal43.4g12.4g32.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna278g254kcal21.7g6.2g16.2g2.1g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463515