Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali300g63kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Hirvenjauheliha oma saalis162g181kcal35.5g0g4.8g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g53g147kcal9.5g0.3g12.1g0g
Sipuli, paistettu 38g38kcal0.5g1.8g3.1g0.6g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1112g913kcal98.2g24.6g47.4g13.8g
Valittu annoskoko556g457kcal49.1g12.3g23.7g6.9g
Annoskoko puolitettuna278g228kcal24.6g6.2g11.9g3.5g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386508