Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu720g907kcal79.2g2.2g64.8g0g
Sokeri 800g3247kcal0g799.2g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste800g5920kcal0g0g656g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g240g816kcal31.2g162g4.1g12.7g
Tattarijauho, Myllynparas1600g5440kcal208g1080g27.2g84.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Rice Dream, riisimaito400g188kcal0.4g37.6g4g0.4g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g900g306kcal4.5g57.6g5.4g29.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11104g34116kcal652.8g4386g1523g255.8g
Valittu annoskoko5552g17058kcal326.4g2193g761.5g127.9g
Annoskoko puolitettuna2776g8529kcal163.2g1096.5g380.8g64g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228915