Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 385g116kcal4.8g18.5g0.8g6.5g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Chili, vihreä, tuore 70g32kcal1.4g5.6g0.1g1g
Tomaattimurska 1749g514kcal9.8g92.7g3.5g33.2g
Vesi, vesijohtovesi 2449g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 840g2674kcal204.7g383.6g15.9g74.7g
Viinietikka 53g11kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11116g6725kcal443.6g1006g40.8g231.4g
Valittu annoskoko5558g3362kcal221.8g503g20.4g115.7g
Annoskoko puolitettuna2779g1681kcal110.9g251.5g10.2g57.9g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954