Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g125g430kcal16.7g80g3.7g7.5g
Prinssinakki pirkka 300g75g181kcal2.4g2.4g15g0.2g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g100g255kcal15g1.6g21g0.2g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaatti, tuore31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kesäkurpitsa75g13kcal0.3g1.9g0.5g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 10 %50g90kcal10.7g0.5g5g0g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)63g38kcal0.6g2.8g2.5g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g2056kcal93.6g186g95.8g19.8g
Valittu annoskoko556g1028kcal46.8g93g47.9g9.9g
Annoskoko puolitettuna278g514kcal23.4g46.5g24g5g
Arvot/100g100g185kcal8.4g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978