Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g375g90kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Paprika, punainen45g12kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Porkkana 12g4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen75g104kcal14.3g0g5.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)30g37kcal0.7g8.2g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g493kcal40g47.6g12.8g18.6g
Valittu annoskoko557g247kcal20g23.8g6.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna278g123kcal10g11.9g3.2g4.7g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741