Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g93g326kcal16.8g55g3.6g5.6g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl131g151kcal28.5g0g4.2g0g
Pekoni (Dulano)58g149kcal10.5g1.9g11.1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g93g19kcal1.2g2.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Selleri, annos 50g5.8g0.8kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 117g40kcal3.6g5.7g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g1649kcal125.4g135g65.8g12.6g
Valittu annoskoko557g824kcal62.7g67.5g32.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna278g412kcal31.4g33.8g16.5g3.2g
Arvot/100g100g148kcal11.3g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360