Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 350g125kcal0.6g24.9g0.3g7g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 42g295kcal0.2g0g33.3g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g66g256kcal0.1g63.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g98kcal2.9g19.9g0.3g1g
Kaurahiutaleita(lidl)44g153kcal6.1g24.5g3g4.4g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g22g134kcal5.5g3.1g10.9g1.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.6kcal0g0.3g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1113g2125kcal30.8g273g95.6g28g
Valittu annoskoko557g1063kcal15.4g136.5g47.8g14g
Annoskoko puolitettuna278g531kcal7.7g68.3g23.9g7g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.5g8.6g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258