Possupata

Kiehauta litra vettä johon lisäät 2 kasvisliemi kuutiota, siihen tomaattipyre.

Kuori ja pilko kasvikset vuokaan, ruskista possun suikaleet ja heitä sekaan.

Kaada kasvisliemi vuokaan niin että kasvikset peittyvät, mausta mielesi mukaan :)

Uunissa 200 asteessa 30 min, laske lämpötila 150 asteeseen ja anna olla vielä pari tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 495 grammaa

Missix
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 94g76kcal1.5g15.8g0g2.8g
Porsaan kinkkusuikale, marinoitu HK75g127kcal11.2g1.8g8.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g34g20kcal0.5g4.4g0g0.3g
Paprika vihreä 19g4kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Omena, keskikokoinen 200g38g13kcal0.1g2.7g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio 4.1g13kcal0.4g0.6g1g0.1g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g13g10kcal0.6g1.7g0g0g
Kesäkurpitsa94g16kcal0.4g2.3g0.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1114g557kcal29.8g59.6g20g10g
Valittu annoskoko557g278kcal14.9g29.8g10g5g
Annoskoko puolitettuna278g139kcal7.5g14.9g5g2.5g
Arvot/100g100g50kcal2.7g5.4g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=399564