Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1600g289kcal9g40g6.4g11.2g
Sipuli (kuorittu)320g86kcal4.2g15.4g0.6g5.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Tonnikala öljyssä 1200g2277kcal325.4g0g108g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1600g400kcal20.8g67.2g3.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%800g1280kcal21.6g21.6g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g8752kcal768.4g301.4g476.8g34.8g
Valittu annoskoko5560g4376kcal384.2g150.7g238.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna2780g2188kcal192.1g75.4g119.2g8.7g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730