Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)1803g559kcal32.5g108.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Kanaliemi laimennettu 501g50kcal1.4g2.2g4g0.2g
Herkkusieni 501g80kcal10.5g1.5g1.7g7.5g
Chili paprika punainen100g40kcal2g9g0g0g
Paprika punainen 251g73kcal2.4g11.3g1g4.8g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g1803g1262kcal270.5g0g12.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g4453kcal654.2g322.2g41g45.4g
Valittu annoskoko5560g2226kcal327.1g161.1g20.5g22.7g
Annoskoko puolitettuna2780g1113kcal163.6g80.6g10.3g11.4g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280