Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2755g3930kcal344.4g8.3g282.4g0g
Smetana, Valio, hyla501g1954kcal10g12.5g210.4g0g
Sipuli (kuorittu)1002g271kcal13g48.1g2g17g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g1002g2344kcal113.2g5g220.4g0g
Oliiviöljy 301g2658kcal0g0g300.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11120g22312kcal961.2g147.8g2031.4g34g
Valittu annoskoko5560g11156kcal480.6g73.9g1015.7g17g
Annoskoko puolitettuna2780g5578kcal240.3g37g507.9g8.5g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392